Naam: Lidia Bernabei
Leeftijd: 46 jaar
Getrouwd met: Giovanni Amoroso (cardioloog)
Moeder van: Luca (18)  Valerio (9)
Beroep: diëtist i.o., voedingscoach, wellness personal travel assistant en professionele levensgenieter

Ik ben Lidia Bernabei. In 1970 kwam ik in Rome ter wereld en een paar jaar na mijn studie verhuisde ik naar Nederland. Ik ben getrouwd met een Italiaanse cardioloog, werkzaam in een Amsterdams ziekenhuis, en moeder van twee kinderen. Ik ben diëtist i.o. en voedingscoach en heb ruim tien jaar ervaring met het organiseren van interculturele evenementen en vakanties. Met mijn culturele achtergrond, professionele vaardigheden en een netwerk in beide landen ben ik voor mijn klanten de ideale bruggenbouwer tussen Italië en Nederland.

Een plezierig brug tussen Zon en Maan: SoleLuna

SoleLuna onderscheidt zich van het massatoerisme door de bijzondere combinatie van enerzijds het aanbod van exclusieve, authentieke Italiaanse locaties en anderzijds mijn persoonlijke dienstverlening die is toegesneden op al je wensen en behoeftes in het kader van welzijnsvakantie, ontspanning en plezier.

Mijn passie is om mijn kennis, vaardigheden en Italiaanse netwerk in te zetten voor het op maat regelen van zorgeloze vakanties voor mijn klanten.

 

Lees hier meer uit ons gastenboek