Mindful eating: echt en samen genieten van eten! Mindful moving: ervaar je lichaam!

 

When food meets the mind!

 

Met vrienden, collega’s, familie of alleen

Spring is in the air…Summer will be here soon!
Let’s enjoy it deeply and mindfully.

Dinner, food facts & fables with a master class flow yoga included!

Eten is verbinden met…

Je lichaam, je zintuigen, je rationele ik en andere mensen! Laat je inspireren door mijn passie voor voeding en mijn liefde voor de mens, kom en geniet van je eigen lichaam en zintuigen.

 

MELD JE NU AAN!

Wil je je bewust worden van de energie in jezelf en contact maken met je lichaam? Kies dan voor een avond Food to Move in Haarlem van SoleLuna. Geef jezelf een cadeau of maak iemand blij met deze onvergetelijk leuke avond. Hier krijg je praktische en bruikbare oefeningen mee om je batterij op te laden.

Boek de workshop Food to Move nu!

Gezond genieten en ontspannen

Bij aankomst om 18.30 staat er een gezonde en lekkere kruidenthee voor je klaar met een amuse van Lidia. Nu al zal je een voorproefje van mindful eating krijgen.

Wij laten je je eigen energie waarnemen en beïnvloeden tijdens een master class flow yoga (h 19.00) en een mindful eating dinner (h 20.00).

De yogales is geschikt voor iedereen en legt het accent op ademhaling en stretch oefeningen die je helpen ontspannen.

Je leert meer over de  relatie tussen stress en eetpatroon,  je wordt bewust van je eigen manier van eten, je krijgt hints en tips om gezonder en bewuster te leven.

Lidia, dietist i.o., gewichtsconsulent en voedingscoach, laat je met haar nieuwe recepten bijzondere ingrediënten ontdekken en brengt duidelijkheid over het verschil tussen ware feiten rondom voeding en ‘dieet fabeltjes’.

Als we richting zomer gaan worden we extra gebombardeerd met spectaculaire diëten die wonderen beloven… zorg dat je geen prooi van wordt van marketeers!

Neem snel contact met ons op en kies voor een workshop in Haarlem ..of  VIP dagen in Villa SoleLuna in Toscane. We werken alleen met kleine groepjes, vol is vol.

Meld je snel aan!

Het mooie Flow Plaza in Haarlem

Stijlvol, ruim, stil en toch in de stad.

Zaanenstraat 18  in Haarlem

 

gratis parkeren.

 

 

Of

VIP DAGEN in Villa SoleLuna in Toscane

Begeleiding

Lidia is een Italiaanse voedingscoach en diëtist i.o. die momenteel in Nederland woont. Met haar culturele achtergrond, studies en ervaring in Afrika en India met betrekking tot healing food laat ze je zien en proeven dat gezond eten en plezier samengaan. Haar gastsprekers en sportieve collega’s zullen je verrassen met steeds nieuwe vormen van beweging en bewustwording.

Op iedere laatste woensdag avond van de maand tussen 18.30 en 21.30, elke keer met nieuwe inspiratie om gezonder te eten en te bewegen.

€50,00 per avond of €225,00 x 5 avonden

Of

In Toscane op 12 juli…

Workshop Food to Move kost € 50,- p.p.

Strippenkaart 5 x voor € 225,- inclusief intake met mindful dietisten

 

Inclusief:

Elke keer een nieuwe sport/yoga master class.
Mindful eating les
Heerlijk gezonde kruidenthee en amuse
Diner met uitleg van recepten.
Hints en tips voor een gezond en plezierig eetpatroon.

Loading...

Je naam

Je email

Je telefoonnummer

Ik wil graag meer informatie over:

Ik wil mij graag inschrijven voor de volgende reis:

Ik wil mij graag inschrijven voor de volgende workshop:

Of heb je een vraag voor mij? Laat het mij weten.

Voer de captcha in om dit bericht te verzenden
captcha

Testimonials

Waanzinnige vakantie gehad, Tot volgend jaar!
Fam. De Winter
Helemaal tot rust gekomen, bedankt voor de goede zorg Lidia!
Bob

Leer je lichaam kennen

Tijdens de Food to Move avond zal je ervaren dat gezondheid begint met genieten. Lidia laat je kennismaken met verrassende menu’s en nieuwe ingrediënten. Vervolgens laten de speciale gastsprekers en trainers van Lidia je de nuchtere en plezierige aspecten van verschillende sporten en bewegingsvormen. Zo leer je stap voor stap hoe je jouw lichaam kunt voelen, verkennen en verwennen. Al deze tips neem je, samen met een stukje Italiaanse traditie, mee naar huis.

Klik hier voor onze brochure

1 Soep en Yoga workshop

Heb je vragen over deze avond in Haarlem of wil je jezelf inschrijven? Laat dan een bericht achter via het contactformulier of bel naar 06-612727970. SoleLuna neemt graag alle tijd om jouw vragen te beantwoorden.

Boek deze workshop nu!